2012-07-10

Äntligen barnfritt!

Allt fler svenskar väljer semestrar som är fria från barnskrik och stoj i poolen. Efterfrågan på barnfria hotell har ökat markant, skriver DN.

Äntligen! Jag menar, vad är det för semester att ha med sig skrikiga ungar till Alanya eller Rhodos? Nu testas  även barnfria zoner i flygplan. Det, om något, är ett glädjebesked.

Jag anser, att Länstrafiken i Jönköping borde införa något liknande. Skrikiga ungar placeras längst fram i bussen, så vi andra kan få njuta en kort stund av bussfärden in till city. De där mammorna med barn betalar ju inte krona för att förpesta omgivningen för sina medpassagerare. Dessutom låter de ungjävlarna trycka på stop-knappen i tid och otid medans de i sin mobil skäller på sin frånvarande man som samtidigt hånglar med en annan kvinna utan barn.

Ack ja! Men barnfritt borde även gälla på krogar där fjortisar, vars röstdecibel överstiger de normala gränsvärdena, dräller runt med sina breezers. Jag undrar vem som kollar åldern där. Ibland kan man fundera över om entrévakterna har lönebonus på antal insläppta gäster.

Men ett barnfritt hotell, en barnfri flygresa någonstans är ju himmelskt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar