2012-08-28

Varför be om ursäkt...

Varför ber så många bloggare om ursäkt när de inte haft tid att blogga? Tror de att någon saknat deras blogginlägg? Dessutom har de inte tid att blogga, men det har de tid att berätta!

Ack, ja, vilken värld vi lever i...

Annars saknar jag de där fräcka bloggarna som fanns. Idag är det mest fjortisar som visar bilder på illa målade naglar, fjortisar som kallar sig fotografer och lägger in bilder på en häst och när de ska käka middag måste de publicera en bild på vad de åt. Bilder som får mig att må illa, där äcklig dressing täcker kebabkött som dränker en blek pommes frites och man anar att matlagning inte är den krogens starka sida.

Och är det inte bilder på spyfärdig mat, är det bilder på ungar till höger och vänster. Hur fan kan man ha mage att publicera bilder på egna barn i en blogg? Och det publiceras bilder på gravida, kattungar, solnedgångar, bilder ur kataloger, bilder av s.k. stjärnor som vimlar utanför en krog någonstans i Kalifornien och ibland undrar man om bloggar blivit ett nytt sätt att berätta om sina dåliga sidor.

Eftersom Facebook finns, undrar jag vad alla dessa bloggare präntar ned i sina Facebook-kommentarer.

Nä, jag vill inte veta!

2 kommentarer:

  1. ...och sjukdomsbloggar, dom hoppar jag också glatt över. ORKAR FAEN INTE!

    SvaraRadera
  2. Jag kunde inte hållt med dig mer! Fan va trött jag är på alla fjortisbloggar. Speciellt de som snurrar runt på mer-trafik. Varför skulle jag vilja veta vafan okända småbarn gör? De kan väl hålla sina trista bloggar anonyma. Borde finnas mer-trafik för bloggar med innehåll, så som din.

    SvaraRadera