2012-10-21

TV-bonden har gått under jorden!

Årets rubrik tillfaller Expressen, när de idag beskrev en tv-bondes försvinnande så här:

"TV-bonden har gått under jorden"!

Har man inte rent mjöl i påsen blir resultatet oftast ett underground-beteende. Man vill gömma sig för något som inte är helt och hållet förenligt med de lagar som staten bygger sin välfärd på. Man kan naturligtvis välja att gräva ned sig eller poppa upp ur tomma intet och skrika: Här är jag!

Gör man inte det senare, har man något att dölja. Det verkar som om tv-bonden har något mer, förutom en skuld till kronofogden, att dölja. Frun har flyttat hem till sina föräldrar för att få lite lugn och ro, antar jag, medans tv-bonden i panik flyr över ängarna. Som han har deltagit i Fångarna på fortet och där tjänat en och annan slant, har jag svårt att förstå hans ekonomiska situation. Varför han inte sålt sina hästar, sin gård och sin mark och flyttat till mer befolkade trakter, för att bli kvitt sin skuld, fattar jag inte.

Ta tag i ryggborsten på tv-bonden, väck honom och visa upp den värld vi lever i!

2 kommentarer:

  1. Haha! Har man " skelett" i garderoben, så skall man nog låta dom vara där. Varför ställa upp i riks täckande TV från första början...En död hund skall man nog låta vara begraven. Amen
    / Kram Suss

    SvaraRadera