2012-11-05

Nu finns Coca Colas julmust - igen!

Frågan var bara hur länge det skulle dröja?

Innan Coca-Cola lanserade sin egen julmust i Sverige... Igen!

Nu blir det alltså av och julmusten har döpts till Bjäre. Bonniers Tidskrifter är också insyltat i happeningen och erbjuder en av förlagets tidskrifter att gratis skickas till den kund som köper en Coca Cola-produkt.

Naturligtvis märks det här hos Bonniers Tidskrifter eftersom Coca Cola beställt 225.000 extra tidskrifter och  kommer att finnas med i TS-mätningen.

Om någon av mina läsare tycker att det ligger en hund begraven någonstans, har ni ett bra luktsinne! Bjäre, som ligger utanför Båstad, har en 18-hålsgolfbana och är känt för att tillverka Sveriges godaste chips. Men inget annat!

Egentligen startade allting redan 2004 då Coca Cola lanserade julmusten Bjäre i Skåne. 2007 hade försäljningen gått så dåligt, att den endast såldes via McDonalds. 2008 togs den bort ur sortimentet men gjorde ett nytt försök 2011. Nu är det alltså dags igen och jag vågar satsa en hel del pengar hos Unibet att Coca Cola går bet även denna gång! När våra gäster på restaurangen ser som en sista utväg att köpa Bon Aqua (som är en Coca Cola-produkt), då är det något som inte är bra...

Och det är inte bra att jag nämnt läskeblaskföretaget sex gånger!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar