2012-11-07

Obama bin Ladin vann visst...

Jag vet inte ett uns om det amerikanska presidentvalet häromdagen. Tydligen fick Obama bin Ladin flest röster och kan i fortsättningen fortsätta krama utsatta stormoffer och verkligen visa sitt deltagande.

Det är säkert bra för USA och den moral kontinenten har. Man ska kramas samtidigt som försäljningen av skjutvapen ökar och hamburgarna tar ett järngrepp om Floridas invånare som bara blir fetare och fetare. Och Obama kramas.

Jag tycker att han bör ägna fler tankar åt inrikespolitik än utrikespolitik. Då slipper vi se Obamas nuna på kvällsblaskornas löpsedlar och förstasidor. Låt mannen verka i det tysta!

2 kommentarer:

 1. Hej,

  Besökstoppen är en helt ny bloggtopplista som har fiffiga funktioner som att kunna knyta etiketter till sitt konto och en sökfunktion på sidan. Detta för att bloggläsare ska kunna hitta nya bloggar på ett enkelt sätt. Hela idén med Besökstoppen är att sidan riktar sig främst till bloggläsare och inte bara bloggare, som andra topplistor riktar sig till.

  Medlemmar får en lättillgänglig och snyggt presenterad statistik och självklart kommer det generera mer besök till er blogg eftersom fler kommer att uppmärksamma den via Besökstoppen. Medlemskap är så klart gratis.

  Vi kommer att satsa mycket på Besökstoppen så att den kommer att nå en bred publik, så missa inte chansen att vara med ifrån början. De 100 första bloggare som registerar sig kommer även att få synas i reklamspotten under en veckas tid när Besökstoppen har börjat bli populär. Detta som ett tack till Er som är med ifrån början.

  Mvh
  Besökstoppen

  SvaraRadera
 2. Så du skulle hellre rösta på Mångmiljonären och mormonen som tycker att 50% av USA´s befolkning är gnälliga snyltare?

  SvaraRadera