2013-02-21

Det händer saker i Jönköping

Nu händer det saker i Jönköping. En strippklubb ska öppnas i stan och den ligger alldeles intill en skola och Katolska Kyrkan.

För att använda ett kvällstidningsspråk, så rasar nu närboende mot detta tilltag eftersom det finns barn, katoliker, pensionärer och allehanda löst patrask runt kvarteret.

Men har man öppettider från 21.00 till 05.00 är sannolikt inga av nämnda kategorier ute och suktar efter lättklädda kvinnor (möjligen katolikerna). När det gäller pensionärerna är jag lite osäker...

Nä, håll barnen hemma om nätterna och låt dem istället sitta framför datorn och ta livet av alla figurer som inte är önskvärda. Det är vad jag kallar att uppfostra barn! Lättklädda kvinnor hittar de ändå någonstans långt, långt därute i cybervärlden.

Jag kan inte undanhålla er nyheten om när ett av stadens torg spärrades av i en timme sistlidna eftermiddag. Någon hade hittat en "kula", larmade polisen och till slut visade det sig att det var en plastboll som låg utanför entrén till Swedbank. Ack, ja...

Idag ställdes dessutom en 24-årig kille inför rätta för hets mot folkgrupp. Vad han hade gjort? Jo, under halloween-helgen hade han klätt ut sig till Hitler. Alla på krogen O´Learys i Jönköping tyckte det var hur kul som helst. Men inte polisen. Nu är frågan: Vilken folkgrupp?

1 kommentar:

  1. Det händer grejer i Jönköping minsann...Jag tyckte incidenten vid Swedbank var lite små kul..

    SvaraRadera