2012-05-02

Ska J-Södra strejka?

Idag hotar spelarna i J-Södra att gå ut i strejk om inte förhandlingarna om deras tjänstepension och andra orimliga krav inte går igenom i några förhandlingar.

Men då kan man ju inte göra självmål. Där tycker jag strecket bör dras. Gör man självmål ska det dras tvåtusen spänn i månaden från en trygghetsinkomst som ska leva i hundrade år.

Nä, lite hyfs kan man kräva av ett lag som "bara" spelar fotboll i Superettan. Spelar man taskig fotboll ska man inte ha krav, man ska lära sig mer. Och man ska lära sig att veta hut. Man kan inte bara kräva, man måste också offra lite. En knäskada, t.ex. Eller ett sprucket äktenskap. Japp, det är idrottens baksidor.

Nänä, kära fopollsspelare, ni måste offra mer om ni ställer krav. Annars får ni förhandla med klubbdirektören, som också sitter utan pengar, skyller på en stram budget och att en varm med bröd numera kostar 27 spänn på hemmaarenan!

Nu ska jag slänga in en pannbiff i ugnen och koka upp lite pasta. Sedan blir det Kocken med kniven i högsta hugg. Huvva!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar