2012-07-08

Tuttifiering

Det är förgyllda loppmarknader i en kanal som visar "Drottningens slott". Det är generösa urringningar i en kanal där man vill sälja hus, det är m.a.o. mycket tuttifiering och glamor i dessa dagar.

Annat var det på 60- och 70-talet. Då var det orakade fittor i var och varje kanal. Ja, åtminstone i den ena och även i den andra, när den kom. Eller rättare sagt - det var mycket omotiverat sex.

I dag har modetrenden fört oss dithän, att bysten ska exploateras å det vådligaste. Idag, t.ex. mötte jag en, tja säg, 25-åring som blottade allt utom vårtorna. Jag har skådat de mest upphaussade bröst någonsin tack vare de bysthållare som idag köps av var och varannan tjej och kvinna.

Nu undrar jag: Var har denna tuttifiering kommit ifrån? Och vad händer med de upphaussade brösten när bysthållaren tas av? Faller de som sadelväskor på en kamel? Eller behåller de sin uppkäftiga form?

Nä, jag är skeptisk. Men, kan män visa sin bringa, så why not...

Vill man sälja guld och gods så ska de förgyllas. Vill man sälja hus med hjälp av en generös urringning, så gör det. Vill man sälja.... ja, vad vill man sälja när man är 15 år och har en generös urringning?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar