2013-02-14

Kissa, skita via sms

I Lidköpings resecentrum kan du inte kissa eller eller lägga en kabel utan att kunna sms:a eller ha en app i din mobil. Helst ska du ha en smartfon. Helst ska du ha ett konto registrerat och kunna sms:a in en kod.

Man måste alltså ladda ned ett skitkonto. Med användarnamn och lösenord, så ingen annan kan skita på din bekostnad. Det här är ju lysande! Ladda ned appen och du får säkert erbjudanden om billigare toapapper, kanske t.o.m. erbjudande om sällskap på toan från någon singelklubb.

Är inte detta att skåda öppen hund i röven? Är inte detta en kommunal omröstning som gått överstyr å det vådligaste? Vad gör en mamma med ett kissnödigt barn? Jo, hon tar fram sin mobil, börjar knappa och - hoppsan - ungjäveln har redan skitit på sig. Och kissat ned de dår nya trosorna hon pröjsade 99 spänn för på H&M.

Var tog 5-kronorna vägen? Den där slanten man stoppade ned i en springa och sedan var det fritt fram. Jag tror Lidköpings kommun kommer att få många nya arbetstillfällen. De som ska städa upp efter alla som skitit i byxan, trosan, blöjan - eller hemska tanke - kissat i kalsongen.

Men med erbjudanden om tillgång till olika events, kan Västtrafik i Lidköping kanske få igenom appar och även annan skit i sina toaletter.

1 kommentar:

  1. Haha!! Detta upptäckte jag när jag var i Stockholm i vintras. Jag blev riktigt förvånad när det stod på skylten att man skulle skicka ett sms för att komma in. Fanns inte ens ett myntinkast som på vanliga toaletter, helt sjukt.

    SvaraRadera