2012-12-16

Ankersjö tänker så långt näsan räcker

Fri invandring till Sverige föreslår Centerpartiet i ett förslag till nytt idéprogram.

- Alla som vill ska få kunna skapa sig en framtid här, tjoar Pär Ankersjö, ordförande i partiets grupp som ska utforma denna idiotiska idé.

Enligt Ankersjö är öppna gränser nödvändiga p.g.a. bristen på arbetskraft i Sverige. Hallå, Ankasjön, det finns 360.000 öppet arbetslösa i Sverige, som inget hellre vill än att få ett jobb och kunna pröjsa hyra. Då vill du dra in tusentals invandrare som ska existera med bidrag för att lära sig svenska, sedan ska dom hitta någonstans att bo, drägligt, sedan ska de ut och leta jobb i konkurrens med Malmös befolkningsmängd!

Lille gubbe, kom du också in i Sverige för en vecka sedan? Eller har du sovit en lång, lång sömn i en bivack i norra Jämtland där tomheten är total, men snön desto högre, kallare och mer plågsam än ett kontor i partiets rumsvarma korridor där idioti och okunnighet råder?

Migrationsminister Tobias Billström har dock klokheten att avvisa detta förslag. Vi måste kunna ta hand om våra invandrare. Inte bara slussa in dom till baracker utan värme, utan verkligen ta hand om dom och få dom att känna sig välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar